Svenska Schäferhundklubben

Nyhetsarkiv

2018
2017
2016
2015
2014
2013

Detta händer idag

lördag
23
februari
Torsten, Torun

2019
Vecka 8

Besöksstatistik

Besökare idag: 3
Denna månad: 84
Totalt: 12844

Nyheter

VIKTIG INFO!

       Svenska Schäferhundklubben                2018-02-8

 

Hej

 

Svenska Schäferhundklubbens styrelsen (CS) har under senaste halvåret fått signaler om att det funnits svårigheter att etablera en ny styrelse i Sd Småland för verksamhetsåret 2018.

Dessa signaler uppfattar CS som mycket allvarliga ur demokratisynpunkt och beklagligt då det väsentligt skulle minska de enskilda medlemmarnas möjligheter att påverka sin verksamhet.                                    

Det vore dessutom mycket olyckligt då Svenska Schäferhundklubben under innevarande år kommer att satsa energi och resurser på utbildning i alla former för schäferhundsägare och här kommer distrikten att ha en central roll. I det nyligen utsända förslaget till distrikten på  klubbens verksamhetsplan 2018 så kommer det att, när så snart det centrala årsmötet har genomförts, påbörjas en behovsinventering av önskade utbildningsinsatser på Sd och Sk och arbetet kommer att samordnas av distrikten.

 

Svenska Schäferhundklubben eller Schäferdistrikt Småland kan helt enkelt inte lägga sig ner och ”kasta in handduken”. För att få en stärkt klubb anser jag att vi alla som medlemmar har ett ansvar för verksamheten och för det krävs samarbete och arbetsinsats.

 

Min önskan och uppmaning till er att ni deltar på distriktets årsmöte och att ni som lokalklubbar arbetar, veckan fram till ert årsmöte, för att kunna presentera ett förslag till styrelse.

 

 

Lycka till

 

Leif Einarsson

Ordf Svenska Schäferhundklubben

 

Translate

Information från CS

OBS!  Nytt år  NY medlemsavgift 

I år är medlemsavgiften höjd från 295.- till 350.-

Är du redan medlem i SBK betalar du in 350.-

Är du inte medlem i SBK sedan tidigare betalar du in 750.-

Familjemedlemsavgiften är inte höjd.

Den nya avgiften gäller fr om 2019-01-01 


 


Medlemskap

Till alla er som betalar in edra medlemsavgifter till vårt bankgiro och tyvärr glömmer att göra anmälan på vår hemsida under medlem, snälla gör detta det är omöjligt för oss att kunna registrera in er som medlem på SBK annars och därför får ni heller inte utsänt era medlemsbevis eller vår tidning.


 

 

Vi samarbetar med

Royal Canin


 agria_djurforsakring_200


 

Lokala sponsorer

Agria Royal Canin Studiefrämjandet Skaffa gratis hemsida på Hundpoolen.se